Waarom gluten-, lactose en suikerarm eten?


Dat is een bewuste keuze, want reuma, fybromialgie, en andere anti-immuniteitsziekten zijn niet te genezen, slechts te stoppen, met medicatie. Helaas heeft die medicatie nogal wat bijwerkingen, je energiepeil zakt, verminderde immuniteit, hoofdpijnen, stemmingswisselingen, kortom niet zo leefbaar allemaal.


Naast ondersteunende homeopathische middelen en voedingssupplementen, is deze manier van eten de oplossing. De omschakeling is niet gemakkelijk, daarom 2 receptenboekjes met lekkere en gemakkelijke gerechten. Alles kan ook gewoon door heel het gezin gegeten worden omdat wat ze op hun bord krijgen nauwelijks verschilt van de smaken die ze gewoon zijn.


Onder de noemer: gewoon gemakkelijk, 2 handige receptenboekjes.

Deel 1 staat vol met dagdagelijkse recepten, zodat je een eenvoudige maar lekkere tomatensoep kan maken, of zelfgemaakte mayonaise, een zalige spaghetti, echt lekker brood, rijstpap ... Deel 2 leert je hoe je iets meer feestelijke gerechten maakt, want ook als het feest is eten we gluten-, lactose en suikerarm, waarom niet.


Het zijn ook praktische boekje om te gebruiken, je kan ze door de ringetjes op de rug helemaal openleggen, de pagina's zijn dik en voorzien van een vernislaagje, zodat druppels saus of bloem of ... gemakkelijk te verwijderen zijn.


Verder wordt je voorzien van nuttige tips, een boodschappenlijstje en handige adressen. Je kan de boekjes bestellen via deze link. Ze kosten 10 euro, inclusief verzendkosten.


Smakelijk!