GreWart

Grafisch vormgeefster, Illustrator, kunstenares, schrijfster (in spé) met een diploma voor zowel vrije als toegepaste grafiek en pakken ervaring.


Ik heb mijn eigen stijl en wil je daarmee graag laten kennismaken, een klein tipje van de sluier heb ik al voor je opgelicht op deze site. Acrylverf, een schetsboek met stevig papier en een zacht potlood genieten mijn voorkeur, of ...


Ik heb sinds kort het tekenen op iPad ontdekt, zaaaaalig, hier kan ik mijn ei in kwijt via mijn Kipkiekes. Gezellig met een dekentje, een grote kop koffie, iets lekkers en tekenen maar, de artistieke kronkels laten gebeuren en genieten!


Een persoonlijke benadering, dat kan, zowel voor de Kipkiekes als voor de Artpralinetjes, voor een verjaardag, feest, huwelijk ...  of wat jij maar kan bedenken of nodig hebt. Graag een printje op gerecycleerde pvc van een kipkieke naar keuze, of zet ik ze voor jou op een geboortekaartje?

Laat het me weten!


En natuurlijk alles wat met opmaak en vormgeving te maken heeft, affiches, boeken, folders, huisstijlen ... ik help je graag hiermee verder. En, om het dan toch wat groter te zien, tentoonstellingsopmaak, een project helemaal uitwerken en uitvoeren met niet op zijn minst eigen elementen als eyecatcher ... Heb ik al gezegd hoe graag ik dit allemaal doe, hoeveel plezier ik hieraan beleef? Nee, awel ;-)


Interesse, neem contact met me op.