gluten-, lactose en suikerarme recepten

Waarom gluten-, lactose en suikerarm eten?

Dat is een bewuste keuze, want reuma, fybromialgie, en andere anti-immuniteitsziekten zijn niet te genezen, slechts te stoppen, met medicatie. Helaas werd door die medicatie ons lichaam nog zieker. Energiepeil niks, hoofdpijnen, stemmingswisselingen, kortom leven was geen leven meer. Op zoek dan naar iets anders ...

Naast ondersteunend homeopathische middelen en voedingssupplementen, is deze manier van eten DE oplossing. En omdat het niet gemakkelijk is om over te schakelen, hebben wij voor jullie een hele hoop recepten gemaakt, die door heel het gezin goed gesmaakt worden, omdat ze nauwelijks verschillen van wat ze gewoon zijn of zelfs nog lekkerder zijn. 

Onder de noemer: gewoon gemakkelijk, hebben wij voor jullie handige e-bookjes gemaakt, georganiseerd per onderwerp, bijvoorbeeld, het eerste boekje dat je tegenkomt gaat vooral over ontbijt, dat is tenslotte de eerste en niet minst belangrijke maaltijd van de dag. En zo gaat het verder, we hebben proberen denken aan alle mogelijke eetfestijnen, en voor elk een e-book gemaakt.

Je vind nuttige tips, adresjes, en alles waar we maar aan denken om jullie het leven gemakkelijker te maken in deze boekjes, Veel plezier ermee.

Vergeet vooral niet om de gratis receptjes te downloaden, je kan ze altijd wel inpassen in één of andere maaltijd.

Smakelijk!


0032 (0)498 33 01 90

Mail ME

Privacy Statement

BTW BE 0659.984.436

Volg ons op: