DE WEBSHOP VOOR GEZONDE, LEKKERE EN MOOIE DINGEN

Kerstmis in het bos  


2020 was zoals al zoveel keren is gezegd en geschreven, een raar jaar. We hebben allen geprobeerd er het beste van te maken.

En dat brengt mij bij onze uitstap naar 'de Limburg'! Ver reizen zat er voor ons niet in dit jaar, de mobilhome heeft behalve voor zijn opfrisbeurt en de autocontrole zijn plaatske niet verlaten. Spijtig, daarom toch even bij de Limburgers gaan kijken of ze daar nog iets van, voor ons onontdekte, mooie gebouwen hebben staan, lekkere ijsjes hadden we al gespot, zelfgemaakt, op een authentieke boerderij. En toen het nog mocht, konden we dat gezellig opeten op het boerenerf.


We hadden al snel een kerk gevonden die wonderwel open was voor bezoekers, met de nodige maatregelen, maar soit, dat was heel goed overleefbaar. De kerk op zich, netjes, als gebouw niet zo speciaal, maar wel warm, niet persé van temperatuur, maar van atmosfeer, de gevoelstemperatuur. Dat zag je aan de versieringen, de teksten, de verzorgde bloemen ... en het kastje met 'dingen' die je kon schenken. Dat wil zeggen, je kon er iets uit nemen en daarvoor iets in de plaats stoppen, dat kwam dan terecht bij kinderen, een goed doel. En je gelooft het nooit maar ik vond daar een superpareltje, namelijk: 'Kerstmis in het bos'. Ik heb het voor jullie en voor mezelf gescand en er niet veel aan bijgewerkt, anders verdwijnt de charme.


Het is een bladerboekje geworden, klink op her covertje hiernaast, als het volgende scherm dan opent, ga je met je pijl/cursor op het covertje staan en dan kan je dat aanklikken voor een full screen weergave.


Wat heb ik in de plaats gegeven? Een grote, individueel verpakte Luikse wafel met parelsuiker ...


Geniet van de feestdagen, hou het gezond en vol verwachting en hoop voor een 'meer normaal' 2021!

0032 (0)498 33 01 90

Mail ME

Privacy Statement

BTW BE 0659.984.436

copyright: GreWart

Volg ons op:

Hier kan je inschrijven voor

onze nieuwsbrief?