DE WEBSHOP VOOR GEZONDE, LEKKERE EN MOOIE DINGEN

 Artpralinetjes


Wat zijn dat?

Dat zijn kleine kunstwerkjes in een doosje. De doosjes hebben een ophangsysteem, het idee hierachter is dat ophangen leuker is dan dat het doosje in de kast verdwijnt. Je ziet ze dan ook op de meest gezellige plaatsjes hangen, op het prikbord van een bureau, op het toilet, in een hobbykamer ... 


Het zijn allemaal originele acrylschilderijtjes van 5 cm x 5 cm, gemonteerd in een zwart houten doosje met een mooie witte of beige strik. 


Ophangsysteem, verpakking en wenskaart:

De houten doosjes zijn tegelijkertijd ophangsysteem, verpakking en kaart. Er is op het dekseltje plaats om een klein tekstje te schrijven. Wij doen dat voor jou, dat is in de prijs inbegrepen

Het doosje wordt netjes verpakt in een leuk tasje, in dat tasje zit een gebruiksaanwijzing met uitleg over hoe hang ik het Artpralinetje op.


Personaliseren:

Personaliseren is in dit geval, het tekstje dat je er op wil (is in de prijs inbegrepen) en wat je graag ziet afgebeeld staan op het schilderijtje.

Je kan sowieso al kiezen uit heel veel verschillende kunstwerkjes, toch nog niet echt wat je wil, dan maken we speciaal voor jou een nieuwe.


Kostprijs:

De gewone Artpralinetjes kosten 10 euro 't stuk (levering in afhaalpunt), ze kosten 12 euro voor levering aan huis, de gepersonaliseerde zijn 14 euro 't stuk (levering in afhaalpunt), 19 euro voor levering aan huis.


Geniet ervan!


Dit Artpralinetje met het retrobusje mocht ik maken voor het huwelijk van Stefanie en Andy. Hun ringen zaten in het doosje, vastgebonden aan het witte satijnen lint.



Een Artpralinetje (foto links) zoals het er uitziet in vol ornaat, met strik.


Zo kan je het doosje ophangen (foto rechts), op het dekseltje een tekstje, jij kiest wat er op komt, wij schrijven het voor jou,

0032 (0)498 33 01 90

Mail ME

Privacy Statement

BTW BE 0659.984.436

copyright: GreWart

Volg ons op:

Hier kan je inschrijven voor

onze nieuwsbrief?